Huisje aan de rivier

Dit huisje is letterlijk een beetje ons “buitenbeentje” van onze kookworkshop.  Het ligt ongeveer 10 min rijden van onze hoofdlocatie vandaan en het ligt in regionaal natuurpark Corno alle Scale 5 min buiten het dorpje Lizzano in Belvedere.  Als je hier overnacht neem je natuurlijk gewoon alle dagen deel aan alles met alle andere cursisten. De hele week kun je vanzelfsprekend lekker bij het zwembad van de hoofdlocatie zitten.

Reserveer Porchia

Prijzen

Huisje voor
1 persoon met workshops

€ 835,-

Huisje voor
2 personen met workshops

€ 1390,-

Huisje voor
3 personen met workshops

€ 1875,-

Huisje voor
4 personen met workshops

€ 2350,-

Prijzen

Appartement voor
1 persoon met workshops

€ 835,-

Appartement voor
2 personen met workshops

€ 1390,-

Appartement voor
3 personen met workshops

€ 1875,-

Het huisje heeft een ruime eigen ommuurde tuin met bomen. Er zijn 3 verdiepingen met 2 slaapkamers met beiden een dubbel bed, beneden is de gezellige woonkeuken. Het oppervlak van het huisje is ongeveer 65 m2. Het heeft een ruime tuin maar zelfs midden in de zomer kun je hier heerlijk buiten zitten onder de bomen. Als je de hoek omloopt sta je in de heldere rivier en het is lekker dicht in de buurt van het dorp Lizzano. Ook een fijn als je graag 2 aparte slaapkamers wilt.

Ook hier is alles aanwezig: linnengoed, lakens, handdoeken, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast
kookplaat, combi oventje, bestek, servies, kurkentrekker, barbecue, 2 ligstoelen, geen zwembad maar de heldere rivier om de hoek.

Je kunt in de buurt E-mountainbikes huren. Hiermee kun je als je geen zin hebt om met de auto te rijden op een ontspannen manier naar de kookworkshop-locatie fietsen.

Vergeet niet bij het invullen van het formulier bij het veld “appartementen” te kiezen voor Porchia