Prijzen en Reserveren2018-08-26T10:53:31+00:00

Reserveren

De prijzen van de appartementen hangen af van het aantal mensen dat erin zal verblijven en welke van de mensen de cursus zal volgen. De verschillende arrangementen kun je hiernaast bekijken.  Je reserveert je appartementen door hieronder je wensen aan te geven en wij komen dan bij je terug met een prijsopgave en het verzoek om een aanbetaling. Als de aanbetaling binnen is dan maken wij van je optie een boeking. In Italie betaal je ter plekke de rest van het bedrag.

N.B. Als je hieronder in het formulier op het veld klikt  –kies je kookcursus- , dan kun je zien welke weken nog beschikbaar zijn!

Wil je met meer dan 8 personen komen, neem dan contact met ons op via het formulier op de groepspagina dan maken we een speciale prijs voor je. Ook zijn er vele mogelijkheden voor extra activiteiten en transport ter plekke voor de groep. Ook kunnen we groepen faciliteren buiten de reguliere kookcursus data.

Mocht je een aantal dagen langer of korter willen blijven; geen probleem. Laat het ons weten in het – speciale wensen – veld onderaan het formulier, dan doen wij een goed aanbod hiervoor.

Voorbeeld arrangementen Prijs
Appartement voor 1 persoon die persoon volgt ook de cursus € 835,-
Appartement voor 2 personen en 2 personen die de cursus volgen € 1390,-
Appartement voor 2 personen waarvan er 1 de cursus volgt € 1150,-
Appartement voor 3 personen en 3 personen die de cursus volgen € 1875,-

Kies je kookcursus datum

Aantal appartementen (Meer dan 3 appartementen of 6 personen? Neem contact met ons op via het formulier op de groepspagina dan maken we een speciale prijs voor je.)

Aantal personen

Naam van medereizigers

Speciale wensen

Hoe heb je ons gevonden

Ik heb de voorwaarden gelezen.